Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Boldst Bar – Haderslev

feb 23 2018 @ 21:00 - 23:59

Masser af Succes kigger forbi Boldts bar i Haderslev. Der er lagt i ovnen til en fed aften i hyggelige omgivelser når Gasolin & Kim Larsen endnu engang skal hyldes. Der vil blive spillet op til dans, og der vil helt sikkert også være noget at finde i baren til de tørstige!

 

Om Boldts bar

Boldts Bar åbnede første gang fredag d. 4. november 2016.
Baren er ejet af Claus Boldt, der med hjælp fra en flok af sine venner, renoverede og ombyggede det gamle butikslokale i kælderen på Lavgade 4 i Haderslev.
Missionen med dette nye værtshus er, at skabe et nyt spillested i byen, til voksne mennesker. Derfor skal man også være 23,5 år for at få lov at komme ind på Boldts Bar.

Hvis man gerne vil spille en koncert på Boldts Bar, så skal man endelig kontakte os. Vi lægger gerne scene til alt fra hård rock til lækker sing-along musik. Hvis publikum kan lide jeres musik, så er I velkomne hos os.

 

Mange har spurgt os, “Hvorfor så lige 23,5 år?” – Det var det vi kunne blive enige om i parlamentet 🙂 Og så er det også fordi, vi var enige om, at vi gerne ville lave et sted i byen, der var forbeholdt lidt voksne folk.

Detaljer

Dato:
feb 23 2018
Tidspunkt:
21:00 - 23:59

Sted

Boldts bar
Lavgade 4
Haderslev, 6100
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.boldtsbar.dk