Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Guld-Toppen – Åbyhøj

aug 18 2018 @ 20:00 - 23:00

Få en fed aften på Guld-Toppen i Åbyhøj når Masser Af Succes kommer forbi og giver den gas! Det bliver en aften med fuld drøn på når bandet disker op med numre som “Derudaf,” “Mig og Molly,”Langebro,” osv.

 

Om Guld-Toppen

For mere end 30 år siden åbnede Guldtoppen dørene for århusianerne samt rejsende til Aarhus. Den første ejer er for længst gået på pension, men ånden og sjælen lever videre i bedste velgående på Guldtoppen. Guldtoppen er en frokostrestaurant, som på hverdage serverer traditionelle hjemmelavede danske retter, såsom stjerneskud, pariserbøffer og ikke mindst Guldtoppens meget berømte smørrebrød ”Tre klemmer du aldrig glemmer”.

Hver lørdag er der lækker traditionel frokostbuffet på Guldtoppen, med alt hvad hjertet kan begære. Med parkering lige ved døren, er Guldtoppen et perfekt sted, at spise frokost før byturen begynder eller når shoppingturen er slut!

Guldtoppen har også mulighed for at tilbyde specielle menuer efter ejet valg til lukkede selskaber, mindre forretningsmøder og lignende. Hvis der forudbestilles i god tid, så er der næsten ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Detaljer

Dato:
aug 18 2018
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Hjemmeside:
http://www.guldtoppen.dk/

Sted

Guld-Toppen
Haslevej 17
Åbyhøj, 8230 Danmark
+ Google Maps