Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hotel Ribe (Fredag) – Ribe

nov 27 2020

Masser-Af-Succes gæster igen i år Hotel Ribe denne Fredag, så sæt X i kalenderen og vær med til en festlig aften. Der vil blive spillet numre helt tilbage fra Gasolin tiden og frem til Kim Larsens versioner den dag i dag!

Hotel Ribe er en flot gammel bygning fra 1873, som huser et hyggeligt familiedrevet hotel, beliggende i centrum af Danmarks ældste by, med en masse seværdigheder i gåafstand, bl.a. den smukke domkirke, udgravningerne og vikingemuseet. Bestem selv tempoet, kom væk fra den travle hverdag, lad batterierne op og få en god oplevelse på Hotel Ribe, eller kør ud i landskabet, som rummer mange fantastiske oplevelser. Der er ikke langt til hverken Vadehavet, Mandø, Legoland eller Lalandia, for blot at nævne nogle af mulighederne.

Hotellet har syv hyggelige dobbeltværelser. Fem værelser med eget bad og toilet, og to med fælles bad og toilet. Alle værelser er indrettet i forskellig stil, og har fladskærms tv samt gratis WiFi. Værelserne kan også lejes som enkeltværelser.

Tjek ind og nyd et dejligt ophold med overnatning, kombineret med dejlig mad og drikke på Hotel Ribe. Vi tilbyder de optimale rammer for et skønt ophold. Der vil være mulighed for udskænkning af varme og kolde drikke samt alkohol i vores hyggelige pub

 

Masser-Af-Succes spiller de fedeste numre fra Gasolin tiden og frem til Kjukkens versioner den dag i dag. Sammen og hver for sig har de rigtig mange år i bagagen i forskellige konstellationer inden for musikkens verden.
God stemning, energi og spilleglæde er bare nogle af nøgleordene der beskriver bandet. At høre Masser Af succes optræde, er nok noget af det tætteste man kommer på at opleve det der engang var Danmarks største rockband.

 Masser Af Succes

Detaljer

Dato:
nov 27 2020