Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ribe camping – Ribe

jun 15 2019 @ 20:00 - 23:00

Masser-Af-Succes gæster endnu engang Ribe camping, så sæt X i kalenderen og vær med til en festlig aften. Der vil blive spillet numre helt tilbage fra Gasolin tiden og frem til Kim Larsens versioner den dag i dag!

 

Besøg ved samme lejlighed danmarks ældste by, Ribe, og oplev selv hvorfor den er blevet udnævnt til Europas smukkeste mindre by. Her finder du natur og kultur i verdensklasse, lige uden for pladsen. Ribe camping råder samtidig over nogle af danmarks flotteste servicebygninger og hytter, og lægger stor vægt på kvalitet. Ribe Camping er kendt for sin rolige og afslappende atmosfære, personlige service, store legeområder for børn samt rengøring i særklasse.

Henover året byder både vi, Ribe by og Nationalpark Vadehavet på rigtig mange events og oplevelser for alle aldre.

Ribe Camping

 

Masser-Af-Succes spiller de fedeste numre fra Gasolin tiden og frem til Kjukkens versioner den dag i dag. Sammen og hver for sig har de rigtig mange år i bagagen i forskellige konstellationer inden for musikkens verden.
God stemning, energi og spilleglæde er bare nogle af nøgleordene der beskriver bandet. At høre Masser Af succes optræde, er nok noget af det tætteste man kommer på at opleve det der engang var Danmarks største rockband.

 MasserAfSucces

Detaljer

Dato:
jun 15 2019
Tidspunkt:
20:00 - 23:00

Sted

Ribe camping
Farupvej 2
Ribe, 6760 Danmark
+ Google Maps